Regulace Podlahové vytápění
Elektrické podlahové vytápění
Elektrické panely
Ochrana venkovních ploch
Ochrana okapů a svodů
Ochrana potrubí
Ostatní
Regulace
PDF Tisk Email

Regulace – Přímotop

Pro regulaci teplot u elektrického podlahového topení se systémem přímotopu se doporučuje využití inteligentních termostatů typu devireg 550 a devireg 530. Jedná se o typ termostatů, kdy regulační systém pracuje s prostorovým i podlahovým čidlem, která zaznamenávají údaje o teplotě v místnosti a přímo na podlaze. Termostat devireg 550 Vám také nabízí možnost předem nastavit časový úsek a požadovanou teplotu v místnosti. Velmi praktické je centrální řízení elektrického podlahového topení přes počítač PC PRO v kombinaci s termostaty devireg 550. Program PC PRO si automaticky načte údaje ze všech termostatů v objektu a nabídne Vám možnost nastavení požadované teploty v jednotlivých místnostech přímo na obrazovce Vašeho počítače.

Novinkou inteligentního ovládání elektrického podlahového topení je bezdrátové ovládání Devilink. Tento typ regulace nabízí nastavení teplot ve všech místnostech domu z jediného ovládacího panelu.

S těmito typy regulace je tak ovládání elektrického podlahového vytápění se systémem přímotopu velmi snadné a především přesné.

 

Regulace – Akumulace

Pro regulaci teplot u elektrického akumulačního podlahového topení se doporučuje využití velmi přesných termostatů typu devireg 750 – 754. Jedná se o typ termostatů, kdy regulační systém pracuje s údaji hodnot venkovní teploty a teplem v podlaze. Ovládání elektrického podlahového vytápění se systémem akumulace je tak velmi snadné a především přesné.